TR EN

Eryilmaz CPA 2024 ΚΌΣΤΟΣ ΊΔΡΥΣΗΣ ΕΤΑΙΡΕΊΑΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΈΝΗΣ ΕΥΘΎΝΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΊΑ / 2024-01-25

2024 ΚΌΣΤΟΣ ΊΔΡΥΣΗΣ ΕΤΑΙΡΕΊΑΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΈΝΗΣ ΕΥΘΎΝΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΊΑ

 

           «Πόσο κόστισε η ίδρυση μιας εταιρείας περιορισμένης ευθύνης στην Τουρκία το 2024; Πόσο είναι τα έξοδα ίδρυσης μιας εταιρείας περιορισμένης ευθύνης στην Türkiye το 2024; Ποια είναι τα συνολικά έξοδα για την ίδρυση μιας τουρκικής εταιρείας περιορισμένης ευθύνης; Ποια είναι τα έξοδα ανοίγματος μιας εταιρείας περιορισμένης ευθύνης το 2024 "

  

 

        Μία από τις πιο συχνές ερωτήσεις των επιχειρηματιών που θέλουν να ιδρύσουν μια εταιρεία περιορισμένης ευθύνης το 2024 είναι τα έξοδα ίδρυσης της εταιρείας περιορισμένης ευθύνης και το συνολικό κόστος που πρέπει να καταβληθεί κατά τη διαδικασία εγγραφής και εγγραφής της εταιρείας στην Τουρκία. Επιπλέον, μετά την εγγραφή μιας εταιρείας περιορισμένης ευθύνης, τα μηνιαία και περιοδικά έξοδα μπορεί να έχουν μεγάλη σημασία για τη συνέχεια και τις δραστηριότητες της εταιρείας.
 

         Πραγματοποιήσαμε μια δειγματοληπτική μελέτη κόστους για ξένους επιχειρηματίες σχετικά με την ίδρυση εταιρείας περιορισμένης ευθύνης στην Τουρκία. Τα έξοδα που αναφέραμε στο παράδειγμα είναι τα ελάχιστα έξοδα που θα πραγματοποιήσει ένας επιχειρηματίας που δεν είναι πολίτης της Τουρκίας κατά την ίδρυση μιας εταιρείας στην Τουρκία το 2024.

 

 

2024 ΈΞΟΔΑ ΊΔΡΥΣΗΣ ΕΤΑΙΡΕΊΑΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΈΝΗΣ ΕΥΘΎΝΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΊΑ

 

        Οι κύριες επιβαρύνσεις που προκύπτουν κατά την ίδρυση μιας εταιρείας περιορισμένης ευθύνης είναι: Συμβολαιογραφικά έξοδα, έξοδα ορκωτού μεταφραστή, τέλη μητρώου και ανακοίνωσης εμπορικού επιμελητηρίου, τέλη υπηρεσιών σύστασης εταιρείας περιορισμένης ευθύνης και τέλη μητρώου εφορίας. Ας εξηγήσουμε αυτές τις χρεώσεις με ένα παράδειγμα πίνακα.

 

2024 Μελέτη Κόστους Δείγματος Εταιρείας Περιορισμένης Ευθύνης ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ.

 

Όνομα εταιρείας ; Yello Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Πληροφορίες Ίδρυσης Εταιρείας Περιορισμένης Ευθύνης

 

Ιδρυτής/Εταίρος ; Ένα (1) Άτομο - Μη Τούρκος Πολίτης
Διευθυντής της εταιρείας. Ένα (1) Άτομο - Συνιδρυτής
ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ Εταιρικό Κεφάλαιο ; 50.000 ΤΛ. Το ελάχιστο κεφάλαιο που απαιτείται για την ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ.
Υπάλληλος; Αυτός δεν είναι υπάλληλος
Τομέας της εταιρείας. Υπηρεσίες Softvare και πληροφορικής
Μηνιαίο ενοίκιο του χώρου εργασίας. 2.000 ΤΛ

 

1- ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΆ ΈΞΟΔΑ ΣΎΣΤΑΣΗΣ ΕΤΑΙΡΕΊΑΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΈΝΗΣ ΕΥΘΎΝΗΣ. 122 $

Μετάφραση διαβατηρίου τουρκικά ; 40 $
Εγκύκλιος υπογραφής του διευθυντή της εταιρείας. 40 $
CPA λογιστικό ενέχυρο πληρεξουσίου. 42 $

 

Σημείωση; Ο ιδρυτής της εταιρείας πρέπει να έρθει στο εμπορικό επιμελητήριο. Και ο ιδρυτής πρέπει να υπογράψει έγγραφα σχηματισμού εταιρείας. Εάν ο ιδρυτής δεν έρθει στο εμπορικό επιμελητήριο για υπογραφή, θα υπάρξουν 62 $ πρόσθετες συμβολαιογραφικές χρεώσεις για την πληρεξουσιότητα της εταιρείας.

 


2- ΤΈΛΗ ΜΗΤΡΏΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΎ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΊΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΏΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΈΝΗΣ ΕΥΘΎΝΗΣ. 154 $

 

Εγγραφή Εμπορικού Επιμελητηρίου, ανακοίνωση, λογιστικά βιβλία, πιστοποιητικό τελών δραστηριότητας. 154 $
 

Σημείωση; Τα τέλη του Εμπορικού Επιμελητηρίου για μια εταιρεία περιορισμένης ευθύνης που θα δραστηριοποιείται σε περισσότερες από μία εμπορικές περιοχές μπορούν να αυξηθούν ελαφρώς ανάλογα με τον αριθμό των λέξεων στο καταστατικό της εταιρείας. 

 

3 - Αμοιβή υπηρεσιών Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή και Ορκωτού Μεταφραστή. 264 δολάρια

 

4- τέλη μητρώου εφορίας. 10 $ ( Φόροι χαρτοσήμου της σύμβασης μίσθωσης και της λογιστικής συμφωνίας)

 

2024 - ΣΥΝΟΛΙΚΌ ΚΌΣΤΟΣ ΊΔΡΥΣΗΣ ΕΤΑΙΡΕΊΑΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΈΝΗΣ ΕΥΘΎΝΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΊΑ $550.

 

 

Σημείωση 1 ; Το συνολικό κόστος στο παράδειγμα είναι οι ελάχιστες χρεώσεις που απαιτούνται για την ίδρυση εταιρείας περιορισμένης ευθύνης το 2024 στην Τουρκία. Από την άλλη, η εταιρεία σας μπορεί να έχει έξοδα όπως τέλη άδειας δήμου, άδεια υπουργείου και τέλη άδειας που σχετίζονται με τον τομέα δραστηριότητάς της, όσον αφορά τον τομέα δραστηριότητας και τα χαρακτηριστικά της.

 

Σημείωση 2 ; Εάν η εταιρεία περιορισμένης ευθύνης σας θα είναι εμπορικό κέντρο και λιανικές πωλήσεις, προσθέστε avarage 120 $ ταμειακή μηχανή και έξοδα συσκευής pos. (Ορισμένες τράπεζες ενδέχεται να προσφέρουν συσκευή POS ταμειακής μηχανής δωρεάν, ανάλογα με τη συμφωνία)

 

Σημείωση 3 ; Δείγμα μελέτης κόστους και στοιχεία δαπανών είναι για έναν μη εταίρο Τούρκο πολίτη.

 

Σημείωση 4; Κατά την ίδρυση μιας εταιρείας περιορισμένης ευθύνης, καταργήθηκε η υποχρέωση ανοίγματος τραπεζικού λογαριασμού και δέσμευσης μέρους του κεφαλαίου. Έτσι, κατά τη δημιουργία μιας εταιρείας περιορισμένης ευθύνης, δεν χρειάζεται να ανοίξετε τραπεζικό λογαριασμό και να έχετε αποκλείσει το κεφάλαιο. Μετά την ίδρυση της εταιρείας LIMITED COMPANY, μπορείτε να αποκτήσετε τραπεζικό λογαριασμό και να καταθέσετε το κεφάλαιο στο λογαριασμό εντός περιόδου δύο (2) ετών.

 

Σημείωση 5 ; Η μελέτη Sample Cost είναι για ενημερωτικούς σκοπούς και εκπονήθηκε για την ίδρυση εταιρείας περιορισμένης ευθύνης στην Κωνσταντινούπολη το 2024. Σε άλλες περιοχές, το κόστος μπορεί να διαφέρει ελαφρώς. Ζητήστε μια προσφορά κόστους ανάλογα με την πόλη στην οποία βρίσκεστε και τα χαρακτηριστικά της επιχείρησής σας.

 

 

  Μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε μαζί μας για να λάβετε τον τρέχοντα πίνακα κόστους για την επιχείρησή σας δωρεάν.

 

 

2024 - ΠΟΙΕΣ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΜΗΝΙΑΊΕΣ ΧΡΕΏΣΕΙΣ ΜΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΊΑΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΈΝΗΣ ΕΥΘΎΝΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΊΑ;

 

Μετά την ίδρυση της εταιρείας περιορισμένης ευθύνης, οι μηνιαίοι φόροι και άλλες επιβαρύνσεις της εταιρείας θα είναι τουλάχιστον οι εξής το 2024.

 

    Αυτά τα έξοδα είναι το ελάχιστο μηνιαίο κόστος που πρέπει να καταβληθεί από μια ανενεργή εταιρεία περιορισμένης ευθύνης. Τα φορτία θα διαφέρουν κάπως ανάλογα με το μέγεθος των δραστηριοτήτων της εταιρείας, τον αριθμό των υποκαταστημάτων, τον αριθμό του προσωπικού και το είδος των δραστηριοτήτων.

 

Φόρος χαρτοσήμου της δήλωσης ΦΠΑ. 308,30 ΔΟΚΙΜΆΣΤΕ . Καταβάλλεται μηνιαίως. Σε περίπτωση που η εταιρεία έχει πωλήσεις, ο φόρος προστιθέμενης αξίας υπολογίζεται σύμφωνα με τον ΦΠΑ που υπολογίζεται στα τιμολόγια πώλησης και τα ποσά ΦΠΑ που πρέπει να αφαιρεθούν από τα τιμολόγια εξόδων.

 

Μηνιαία πληρωμή ασφάλισης και φόροι εισοδήματος προσωπικού. Στην περίπτωση απασχόλησης προσωπικού, τα ασφάλιστρα και οι φόροι των εργαζομένων που εργάζονται με μισθούς άνω του κατώτατου μισθού πραγματοποιούνται κάθε μήνα. Μπορείτε να θεωρήσετε ότι οι πληρωμές ασφάλισης εργαζομένων και οι φόροι κυμαίνονται μεταξύ 41% και 44% του μέσου μηνιαίου καθαρού μισθού.


παρακράτηση φόρου στην πηγή και φόρος χαρτοσήμου συνοπτικής δήλωσης· Μπορείτε να σκεφτείτε 1.100 TRY - 1.300 TRY για κάθε τρεις μήνες. . Εάν υπάρχει εργαζόμενος, είναι κάθε μήνα, εάν δεν υπάρχει εργαζόμενος, είναι κάθε 3 μήνες. Επιπλέον; Το 25% του μηνιαίου καθαρού μισθώματος του χώρου εργασίας υπολογίζεται σύμφωνα με την αμοιβή που καταβάλλεται στον δικηγόρο, εάν υπάρχει, την αμοιβή SMM και τους φόρους εισοδήματος των εργαζομένων. (Εάν ο χώρος εργασίας ανήκει στην εταιρεία ή είναι εικονικό γραφείο ή εάν ο ιδιοκτήτης δίνει τιμολόγια για μηνιαίο ενοίκιο, δεν υπάρχει παρακράτηση φόρου για το ενοίκιο του χώρου εργασίας.)

 

Τέλος χαρτοσήμου προσωρινής φορολογικής δήλωσης. 624,10 ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ. Καταβάλλεται κάθε τρεις μήνες. Ωστόσο, εάν η εταιρεία πραγματοποιεί κέρδος, πραγματοποιείται πληρωμή εταιρικού φόρου επί του καθαρού κέρδους 3 μηνών. Ο συντελεστής φορολογίας εταιρειών είναι 25% των καθαρών κερδών το 2024.

 

Συμβολαιογραφικά τέλη και συνεισφορά εξόδων των λογιστικών βιβλίων. Είναι περίπου 4.000 TRY. Καταβάλλεται ετησίως, με εξαίρεση το έτος ίδρυσης της εταιρείας. Κατά το πρώτο έτος ίδρυσης, τα λογιστικά βιβλία προστέθηκαν στο κόστος εγκατάστασης. Για τα επόμενα χρόνια, συμβαίνει κάθε χρόνο.

 

     Ετήσιες συνδρομές μελών οργανισμών όπως εμπορικά και βιομηχανικά επιμελητήρια όπου είναι εγγεγραμμένη η εταιρεία. Η ετήσια συνδρομή μέλους του ITO για το 2024 για νεοσύστατες κεφαλαιουχικές εταιρείες είναι 1.305 TL.

 

   δημοτικά τέλη· Καταβάλλεται ετησίως από όλες τις αδειοδοτημένες από το δήμο επιχειρήσεις. Οι εταιρείες που δεν υπόκεινται σε δημοτική αδειοδότηση δεν πληρώνου&n

 

2024 - Πόσο κοστίζει η σύσταση εταιρείας περιορισμένης ευθύνης στην Τουρκία

 

Συνοπτικά ; Η ίδρυση μιας εταιρείας περιορισμένης ευθύνης το 2024 θα κοστίσει περίπου 550 $ USD. Αυτά τα cahrges υπολογίζονται με βάση τις ελάχιστες απαιτήσεις. Ο αριθμός των εταίρων της εταιρείας μπορεί να διαφέρει ελαφρώς ανάλογα με το καθεστώς εταιρικής σχέσης των αλλοδαπών πολιτών, τις δραστηριότητες της εταιρείας, τον όγκο των επιχειρήσεων της ltd, τον αριθμό του προσωπικού, τις συναλλαγές εισαγωγών και εξαγωγών και παρόμοια κριτήρια. 

 

Μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε μαζί μας για να λάβετε έναν συγκεκριμένο και ενημερωμένο πίνακα κόστους για την επιχείρησή σας.

 

Δημιουργούμε την εταιρεία σας με το κλειδί στο χέρι σε λίγες ημέρες.

 

 


Ετικέτα: κόστος, έξοδα, ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ, εταιρεία περιορισμένης ευθύνης, σχηματισμός, ίδρυση, τέλη, εγκατάσταση, κόστος σχηματισμού εταιρείας Τουρκία, έξοδα ίδρυσης εταιρείας στην Τουρκία, 2024 χρεώσεις εγκατάστασης εταιρείας στην Τουρκία